Menüpontok
Honda akciók, hírek
Értékelések
Kérem szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a REAL Motorcentrumról az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

Köszönjük, hogy segíti munkánkat.


A szalon megjelenése: (55/4.67)
(külső-belső színvonal, motor választék)
4.67
Az értékesítők felkészültsége: (54/4.85)
(hozzá értés, segítő készség)
4.85
A kiszolgálás színvonala: (54/4.59)
(mennyire volt elégedett)
4.59
Ügyintézés: (54/4.59)
(gyorsasága, pontossága, menete)
4.59
A motor átadása: (52/4.65)
(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
4.65
Szerviz tevékenység: (40/4.73)
(mennyire volt elégedett)
4.73
 
ÖSSZESEN:
4.68

 
Érdekelnek a Honda hírek, de legfőképpen akcióinkat és szervizkedvezményeinket keresed? ITT a helyed:
 


Bemutatkozás

Cégünk 1994-óta foglalkozik SUZUKI motorkerékpárok értékesítésével és szervizelésével.

Ekkor indult el tulajdonképpen a hazai motorkerékpár piac és büszkék vagyunk rá, hogy az országban elsőkként megnyitó hivatalos márkakereskedések közül ( négy cég volt ) az egyik a miénk!

1995-ben elindult a HONDA motorkerékpárok Magyarországi értékesítése is és ebben az évben felvettük a kínálatunkba a márkát.

A motorértékesítésibe fektetett munkánkat sok éven át elismerő oklevelekkel díjazták a vezérképviseletek. Többek közt voltunk már: Az Év Márkakereskedője, Az Év Felfedezettje, Az Év legtöbbet értékesítő kereskedője, Az év alaktrész értékesítője,stb...

2012-ben a piaci igényekenek és a vásárlói elvárásoknak megfelelően ismét szélesítettük a kínálatunkat és harmadik márkaként a KAWASAKI motorkerékpárokat is elkezdtük forgalmazni!

Temészetesen a cégünk tevékenysége nem korlátozódik az új motorok értékesítésére hiszen vállalati filozófiánk értelmében egy teljeskörű szolgáltást kívánunk nyújtani minden ügyfelünknek. Így a motorértékesítésen kívül teljeskörű szerviz, alkatrész és kiegészítő kereskedelem, biztosítási ügyintézés, motorbérlés, motorszállítás, hitel ügyintézés és sok minden más is megtalálható nálunk.
 


REAL MOTORCENTRUM - HONDA motor márkakereskedés és szerviz
Cím: 9024 Győr, Hold u. 14.  |  Tel.: 96/429-995  |  Fax: 96/424-995