Bemutatkozás

Cégünk 1994-óta foglalkozik SUZUKI motorkerékpárok értékesítésével és szervizelésével.

Ekkor indult el tulajdonképpen a hazai motorkerékpár piac és büszkék vagyunk rá, hogy az országban elsőkként megnyitó hivatalos márkakereskedések közül ( négy cég volt ) az egyik a miénk!

1995-ben elindult a HONDA motorkerékpárok Magyarországi értékesítése is és ebben az évben felvettük a kínálatunkba a márkát.

A motorértékesítésibe fektetett munkánkat sok éven át elismerő oklevelekkel díjazták a vezérképviseletek. Többek közt voltunk már: Az Év Márkakereskedője, Az Év Felfedezettje, Az Év legtöbbet értékesítő kereskedője, Az év alaktrész értékesítője,stb...

2012-ben a piaci igényekenek és a vásárlói elvárásoknak megfelelően ismét szélesítettük a kínálatunkat és harmadik márkaként a KAWASAKI motorkerékpárokat is elkezdtük forgalmazni!

Temészetesen a cégünk tevékenysége nem korlátozódik az új motorok értékesítésére hiszen vállalati filozófiánk értelmében egy teljeskörű szolgáltást kívánunk nyújtani minden ügyfelünknek. Így a motorértékesítésen kívül teljeskörű szerviz, alkatrész és kiegészítő kereskedelem,teljeskörű biztosítási ügyintézés, kárrendezés, motorbérlés, motorszállítás, hitel ügyintézés és sok minden más is megtalálható nálunk.

Használt motorok

Motor bérlés

+36 96 528 387

Tovább a weboldalra

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Érdekelnek a Suzuki-s hírek, de legfőképpen akcióinkat és szervizkedvezményeinket keresed? ITT a helyed!