Menüpontok
Suzuki akciók, hírek
Értékelések
Kérem szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a REAL Motorcentrumról az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

Köszönjük, hogy segíti munkánkat.


A szalon megjelenése: (87/4.64)
(külső-belső színvonal, motor választék)
4.64
Az értékesítők felkészültsége: (86/4.76)
(hozzá értés, segítő készség)
4.76
A kiszolgálás színvonala: (87/4.77)
(mennyire volt elégedett)
4.77
Ügyintézés: (82/4.62)
(gyorsasága, pontossága, menete)
4.62
A motor átadása: (82/4.70)
(kellő mennyiségű információt kapott-e, érthetően adták-e át)
4.7
Szerviz tevékenység: (72/4.60)
(mennyire volt elégedett)
4.6
 
ÖSSZESEN:
4.68

Érdekelnek a Suzuki-s hírek, de legfőképpen akcióinkat és szervizkedvezményeinket keresed? ITT a helyed:


Bemutatkozás

Cégünk 1994-óta foglalkozik SUZUKI motorkerékpárok értékesítésével és szervizelésével.

Ekkor indult el tulajdonképpen a hazai motorkerékpár piac és büszkék vagyunk rá, hogy az országban elsőkként megnyitó hivatalos márkakereskedések közül ( négy cég volt ) az egyik a miénk!

 

1995-ben elindult a HONDA motorkerékpárok Magyarországi értékesítése is és ebben az évben felvettük a kínálatunkba a márkát.

 

A motorértékesítésibe fektetett munkánkat sok éven át elismerő oklevelekkel díjazták a vezérképviseletek. Többek közt voltunk már: Az Év Márkakereskedője, Az Év Felfedezettje, Az Év legtöbbet értékesítő kereskedője, Az év alaktrész értékesítője,stb...

 

2012-ben a piaci igényekenek és a vásárlói elvárásoknak megfelelően ismét szélesítettük a kínálatunkat és harmadik márkaként a KAWASAKI motorkerékpárokat is elkezdtük forgalmazni!

 

Temészetesen a cégünk tevékenysége nem korlátozódik az új motorok értékesítésére hiszen vállalati filozófiánk értelmében egy teljeskörű szolgáltást kívánunk nyújtani minden ügyfelünknek. Így a motorértékesítésen kívül teljeskörű szerviz, alkatrész és kiegészítő kereskedelem, biztosítási ügyintézés, motorbérlés, motorszállítás, hitel ügyintézés és sok minden más is megtalálható nálunk.

 


REAL MOTORCENTRUM - SUZUKI motor márkakereskedés és szerviz
Cím: 9024 Győr, Hold u. 14.  |  Tel.: 96/429-995  |  Fax: 96/424-995