Értékelés

Kérem szánjon ránk 5 percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a REAL Motorcentrumról az Önök - meglévő ügyfeleink - véleményei alapján.

Köszönjük, hogy segíti munkánkat.Korábbi értékelések

« 1 2 3 4 5 »

Völgyi Ferenc|új

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

TÓTH FERENC|új

Nem kérdeztétek, de jó pár típust Nálatok próbáltam ki,,,,
Köszi !!

Így tovább !!

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

Dorkó Dániel|új

Örülök, hogy nálatok vettem meg a motoromat. Köszönöm!

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

Szabolcs Levente|használt

Március 25.leutaztam Győrbe,mert kinéztem magamnak egy Áprilia Atlantik típusú robogót.Sajnos miután előzetesen nem telefonáltam,hogy megvan e az általam kinézett motor ezért azt eladták.Sajnos a sok szép motor között nem találtam olyat amit a pénztárcám megengedett.Az eladó segített ,hogy egy másik kereskedésben talán találok magamnak valamilyen gépet.Mivel a városban nem vagyok ismerős és vonattal utaztam idáig volt olyan kedves még egy térképet is készített,hogy a legrövidebb úton hogy jutok el a másik kereskedésbe.Ezt a hozzáállást és segítőkészséget csak példaként állítanám minden kereskedőnek.Nagyon köszönöm .
Üdvözlettel: Szabolcs Levente
U.I. ezek után mindenkinek ajánlani fogom a REAL Motorcentrumot

Értékelések

1.

2.

3.

4. -

5. -

6. -

7. igen

Szilágyi Zsolt|használt

Vettem egy 500 motort. Elvállalták az átírást és az árban benne volt a műszaki is. Felhív, hogy nem tudja névre iratni mert nincs rajta műszaki. Mondom neki, igen tudom de azt ti csináljátok. A válasz az volt, hogy jah akkor jó.(itt megjegyezném hogy egy ilyen volumenű cég hogy csinál ilyet h névre akar iratni egy motort és nem nézi meg a papirokat előtte, hogy rendben van e minden) aztán egy sportdobos szztori jiatt csuszott a vizsga, de két hét elteltével hívom őket hogy én holnap bemegyek és vagy a pénzért megyek be vagy a motorér. És meglettek a papírjai reggelre. Első köröm a mocival egy három napos túra volt. 500 km után megnéztem az olajat. HMMM. egy liter olajat kellet utántöltsek, úgy hogy a vásárláskor olajcserét is kértem. Nah mondom fasza. Mire visszaértem 500 km és még egy liter olaj. Visszavittem, hogy nagy bajok vannak. Ok elvállalták hogy jótállásban megcsinálják. Kaptam időpontot. Ami azt jelentené, hogy még aznap megnézik. egy hét elteltével hívom őket, azt mondja hogy megrendelték az alkatrészt. Mondom micsoda? egy hét alatt addig jutottatok hogy megrendeltétek. Mondom szép. Nah gondoltam egye fene. mivel ingyen csináljátok még valahol megértem. ok. Megcsinálták elhoztam. Szelepszár szimering hengerfej hengerfejtömítés, gyűrűzés. Szóval nem kis hibával adták el a motort. Miután elhoztam az első motorozás után a cipőm és a nadrágom olajos lett. A henger alól fújja ki az olajat. Mondom remek. Most elvittem a city bike hoz ahol normálisan állnak a vásárlóhoz, és itt röpke 50 ezer forintért megcsináltattam( alkatrész és munkadíj). Senki ne vegyen a Real Motortól motort. Úgy raknak ki motorokat hogy problémamentes és nem nézik át semmi. Az ügyintézés katasztrófális. Az átírásos sztorit máshol egy napon belül megcsinálják és nem két hét. A szervizben lassan dolgoznak, és mint látva az olajfolyást szarul is.biztos hogy valamiben jók de én többet nem viszek oda semmit és nem veszek onnan semmit.

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. -

máté istván|új

Kezdőként magánszemélytől vásároltam egy Rm 125-t, és jött power,kuplung.....de csak a reáltól kaptam normális felvilágosítást,mit vegyek!?
miért?!és pontosak,gyorsak,mindenben segítettek!!!pénzlehúzás nélkül!!!köszönettel Máté István

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. -

Bálint Gusztáv|új

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

Bálint Gusztáv|új

Nem egyszerűen csak motort akarnak eladni, hanem segítenek egyénre szabottan kiválasztani a megfelelő vasat, nem mindegy, hogy ki hol mire használja a motort. Erre Ők nagyon is odafigyelnek, több alternatíva közül, közös beszélgetés alapján segítenek választani! Minden kereskedőnek példaértékű kellene hogy legyen, a győri Realmotor! Csak így tovább! Szervizről még nem tudok nyilatkozni, majd az első után! Gratula!!!!

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. nem

Ducza László|új

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6. -

7. -

Rácz Péter|új

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatás színvonalával és a szerviz tevékenységgel egyaránt. A Dunántúl egyik legjobb kereskedését találtam meg a Real-ban. Remélem a 3. vasat is tőletek veszem... :D

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. nem

Horváth András|új

Kimondottan elégedett vagyok mind a szolgáltatás színvonalával, mind a gyorsaságával! Külön köszönöm Laposa Gergelynek, hogy a motort az 50-ik születésnapomra átvehettem!
A szervízszolgáltatást a későbbiekben fogom igénybe venni.
Örömmel terjesztem JÓ HÍRÜKET ismerőseim körében. További sok sikert kívánok a REAL MOTORCENTRUM kollektívájának!

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6. -

7. igen

Vámosi Norbert|új

Szívesen vásárolnék motort újra itt. Szervizről majd később tudok nyilatkozni.

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. nem

Horváth Attila|új

Igaz még csak alkatrészt rendeltem,de tökéletesen elégedett vagyok! :)

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

Herczeg Zsolt|új

A szerviz tevékenységét nem ismerem. A helyi ügyintézéssel meg voltam elégedve, az ún. hálózati együttműködésen volna mit javítani. Az én esetemben is csak az értékesítő, helyi kollégákon múlott, hogy ott vásároltam. Rugalmasan, egyénre szabottan keresik a megoldást. Ajánlom a messzebb lakóknak is. (én is Miskolc mellől mentem hozzájuk).
Üdv:Zsolt

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6. -

7. nem

Wächter Richárd|használt

Korrekt, gyors, átlátható, teljeskörű ügyintézés. Azon kevés helyek egyike, ahol éreztem, hogy vevőként bánnak az emberrel. A szervízzel kapcsolatban még nincs tapasztalatom, de valószínűleg ide fogom visszahozni szervízre a motort. Fenntartások nélkül ajánlom.

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6. -

7. igen

dr. Forrai Zsolt|új

Minden motorkerékpár-kereskedőnek e színvonalra kellene törekednie...

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

Károlyi László|új

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

Göndőcs János|új

2010 novemberében vásároltam a gépemet a Realnál. Azóta eltelt egy kis idő, de nem véletlenül nem írtam ide már másnap, hisz egy-két találkozás után nem biztos, hogy minden kérdésre "realisan" tudtam volna válaszolni. Jó félév elteltével viszont, igénybe vettem szervízüket, vásároltam náluk kiegészítőket, ruházatot, az értékesítővel /Gergővel/ többször beszéltem azóta telefonon, e-mailben, sőt ha bárhol meglát azonnal váltunk pár mondatot. Az egész üzletben csak segítőkész emberekkel találkoztam, szívesen mondják el akár saját tapasztalataikat is a motorokról. Látszik rajtuk, hogy nem csak munkahelyük, hanem imádják is amivel foglalkoznak, a motorokat.
Nagyon örülök, hogy Őket választottam, csak ajánlani tudlak mindenkinek benneteket.
További jó munkát, és sok sikert a "zöld sárkányhoz" is.:-)

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

Pénzes Dávid|új

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

Fehér László|használt

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Korrekt, becsületes és jól felszerelt, segítőkész szerviz. Érdemes ide hordani szervizeltetni a motort.
Köszönöm.

Értékelések

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. igen

« 1 2 3 4 5 »

Használt motorok

Motor bérlés

+36 96 528 387

Tovább a weboldalra

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Érdekelnek a Suzuki-s hírek, de legfőképpen akcióinkat és szervizkedvezményeinket keresed? ITT a helyed!